ENDOSKOPI DIGJESTIVE
ENDOSKOPI DIGJESTIVE

    Fusha e endoskopisë digjestive në Spitalin Gjerman kryen të gjitha konsultat kirurgjikale dhe procedura të sigurta jokirurgjikale, që përdoren për të ekzaminuar traktin tretës të pacientit, si fibrogastroskopia dhe kolonoskopia.

    + KOLONOSKOPIA

    Rezervo Vizitën

    spitali gjerman vizite