Spitali Gjerman është në shërbim të pacientëve

brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë.

Spitali Gjerman është në shërbim të pacientëve brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë.

Me një aktivitet spitalor prej vitit 2010, Spitali Gjerman ka rritur cilësinë dhe sigurinë e shërbimit ndaj pacientit duke përmirësuar infrastrukturën aktuale si dhe duke shtuar investimet në aparatura dhe pajisje mjekësore.

Spitali Gjerman është në shërbim të pacientëve

brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë.

Spitali Gjerman është në shërbim të pacientëve brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë.

Me një aktivitet spitalor prej vitit 2010, Spitali Gjerman ka rritur cilësinë dhe sigurinë e shërbimit ndaj pacientit duke përmirësuar infrastrukturën aktuale si dhe duke shtuar investimet në aparatura dhe pajisje mjekësore.

Spitali Gjerman është i akredituar nga Agjencia e Sigurimit
të Cilësisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Shoqëror

Spitali Gjerman është i akredituar nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Shoqëror

-Infrastrukturë të përshtatshme

-Aparatura dhe pajisje mjekësore të fjalës së fundit të teknologjisë

-Staf mjekësor dhe jo mjekësor të specializuar, kirurgë vendas dhe të huaj

-Zbatim të protokolleve mjekësore

Spitali Gjerman është i akredituar nga Agjencia e Sigurimit
të Cilësisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Shoqëror

Spitali Gjerman është i akredituar nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Shoqëror

-Infrastrukturë të përshtatshme,

-Aparatura dhe pajisje mjekësore të fjalës së fundit të teknologjisë,

-Staf mjekësor dhe jo mjekësor të specializuar, kirurgë vendas dhe të huaj,

-Zbatim të protokolleve mjekësore.

SPITALI GJERMAN

është licensuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, për ushtrimin e aktivitetit si Institucion Shëndetësor jo Publik në kategorinë: Shërbime spitalore.

spitali gjerman urgjenca

URGJENCA

Urgjencë 24 Orë – Shërbim 24 orë në shtatë ditë të javës.

spitali gjerman kardiologji

KARDIOLOGJI

Shërbimet Kardiologjike janë një nga praktikat më të rëndesishme në Spitalin Gjerman.

spitali gjerman kardiokirurgji

KARDIO-KIRURGJI

Në Spitalin Gjerman kryhen të gjitha llojet e ndërhyrjeve kardiokirurgjikale.

spitali gjerman ortopedi
ORTOPEDIA

Departamenti i Ortopedisë në Spitalin Gjerman garanton parandalimin, diagnostikimin…

spitali gjerman laborator

LABORATOR

Ofrohen ekzaminime laboratorike në përputhje me standartin e cilësisë Europiane.

MJEKËT REZIDENTË

Prof. Asc. Alfred Ibrahimi

Mjek Anestezist-Reanimator

Prof. Asc. Alfred Ibrahimi është diplomuar në degën Mjekësi e Përgjithshme, pranë Fakultetit të Mjekësisë së Universitetit të Tiranës, për të vazhduar më pas specializimin për Anestezi-Reanimacion pranë Fakultetit të Mjekësisë Universiteti i Tiranës në vitet 2002-2006.

prof asc alfred ibrahimi

Dr. Dritan Dushaj

Mjek Nefrolog

Shef i Shërbimit të Urgjencës

Dr. Dritan Dushaj është një profesionist i përkushtuar, me aftësi të mrekullueshme komunikimi me pacientët.

Dr. Dritani është diplomuar për Mjekësi të Përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin e Tiranës, ku më pas ka kryer edhe specializimin për Nefrologji.

Dr. Diana Dhimitri

Mjeke Imazheriste

Dr. Diana Dhimitri ka përfunduar studimet e larta në degën Mjekësi e Përgjithshme, në Fakultetin e Mjekësisë së Universitetit të Mjekësisë së Tiranës, në vitin 2009, ku më pas është specializuar në Diagnozë me Imazhe.

Dr. Verona Beka

Mjeke Kardiologe

Dr. Verona ka përfunduar studimet në degën Mjekësi e Përgjithshme në vitin 2012 në Fakultetin e Mjekësisë, në Tiranë, si dhe ka përfunduar specializimin në fushën e Kardiologjisë.  

Dr Gentian Memo

Mjek Kardiolog

Dr. Gentian MEMO është mjek kardiolog me një përvojë shumë vjeçare brenda dhe jashtë vendit.

Ka studiuar në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin e Tiranës dhe ka kryer studimet pasuniversitare dhe specializimin për Kardiologji në Athinë.

Prof. Asc. Saimir Kuci

Mjek Anestezist-Reanimator

Prof. Asc. Saimir Kuçi është diplomuar në degën Mjekësi e Përgjithshme, pranë Fakultetit të Mjekësisë së Universitetit të Tiranës dhe ka kryer specializimin për Anestezi-Reanimacion pranë Fakultetit të Mjekësisë. në Universitetin e Mjekësisë së Tiranës…

prof asc saimir kuci

PAKETAT MJEKËSORE

PAKETA STANDARTE

7.000 Lekë

Oferta përfshin :

PAKETA
PER FEMIJE 

2.500 Lekë

Oferta përfshin :

PAKETA REUMATIZMALE

4.500 Lekë

Oferta përfshin :

PAKETA SI JANE VESHKAT E MIA?

7.000 Lekë

Oferta përfshin :

REZERVO VIZITËN

spitali gjerman vizite

    TESTIMONIAL