Dr. Verona BEKA

Mjeke Kardiologe

Dr. Verona ka përfunduar studimet në degën Mjekësi e Përgjithshme në vitin 2012 në Fakultetin e Mjekësisë, në Tiranë, si dhe ka përfunduar specializimin në fushën e Kardiologjisë.  

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp