ORTOPEDIA

ORTOPEDIA

    Departamenti i Ortopedisë në Spitalin Gjerman garanton parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e çdo dëmtimi apo patologjie që prek sistemin muskulor dhe kockor. Ekipi i profesionistëve tanë ortopedë i përkushtohet shëndetit dhe sigurisë.

    + OSTEOARTRITI I KËLLKUT (KOKSARTHROSIS)

    Rezervo Vizitën

    spitali gjerman vizite