TRAUMAT LOKO-REGJIONALE

TRAUMAT LOKO-REGJIONALE

    Trauma të ndryshme mund të rezultojnë në fraktura në regjione të ndryshme.

    Diagnostikimi në kohë reale me Radiografi, Skaner dhe Rezonancë të teknologjisë së fundit mbetet themelor.

    Spitali Gjerman ofron trajtim në kohë reale me teknikat dhe pajisjet ortopedike të fjalës së fundit për frakturat dhe traumat e të gjitha llojeve.

    Rezervo Vizitën

    spitali gjerman vizite