PATOLOGJITË E SUPIT (SKAPULO-HUMERAL)

PATOLOGJITË E SUPIT (SKAPULO-HUMERAL)

  Në patologjitë kryesore të supit bëjnë pjesë:

  • dëmtimet e manshetës rotatore
  • luksacionet kronike të artikulacionit
  • bursiti i supit

  Këto sëmundje karakterizohen nga dhembjet e shpeshta të supit dhe pamundësia për të lëvizur dorën në përditshmëri.

  Diagnostikimi me teknologjinë e duhur imazherike dhe trajtimi me metoda mini invazive, kirurgjikale artroskopike dhe të hapura.

  Trajtimi me injeksione bio-revitalizuese siç është PRP (platelet rich plasma).

  Rezervo Vizitën

  spitali gjerman vizite