PATOLOGJITË MUSKULO-TENDINOZE

PATOLOGJITË MUSKULO-TENDINOZE

  Këto patologji mund të prekin regjione të ndryshme që ndikojnë negativisht në jetën e përditshme duke dhënë:

  • dhembje kronike
  • ënjtje
  • kufizime të lëvizjes

  Diagnostikimi i saktë i tyre dhe kryerja e diagnozës së saktë diferenciale sjell një trajtim adekuat të sëmundjes.

  Trajtimi i tyre mini invaziv me injeksione bio-revitalizuese dhe kirurgjikale shpëton pacientët nga dhembjet bezdisëse dhe kufizuese.

  Rezervo Vizitën

  spitali gjerman vizite