KARDIOLOGJI AMBULATORE
KARDIOLOGJI AMBULATORE

    Spitali Gjerman është qendra e vetme në gjithë rajonin e Ballkanit, e cila siguron trajtim të plotë të sëmundjeve kardiake nga diagnostikimi deri te trajtimi nga ekipi ynë i klasit europian.  Shërbejmë 24 orë në 7 ditë për t'ju siguruar cilësi, shpejtësi dhe siguri maksimale për të dashurit tuaj, të cilët vuajnë nga sëmundje të ndryshme të zemrës. Spitali Gjerman përfshin një gamë të gjerë shërbimesh për pacientin në fushën e kardiologjisë, kardiologjisë intervenuese, kardiokirurgjisë dhe kirurgjisë vaskulare, duke përfshirë zhvillimet më të fundit dhe teknikat më të përditësuara.

    Kardiologji Ambulatore

    + EKOKARDIOGRAFIA (EKO E ZEMRËS)

    Rezervo Vizitën

    spitali gjerman vizite