KIRURGJIA VAZALE
KIRURGJIA VAZALE

    Shërbimi i Kirurgjisë Vazale në Spitalin Gjerman  mundëson diagnostikimin dhe trajtimin e sigurt të sëmundjeve që prekin enët e gjakut. Ekspertët tanë angiologë mundësojnë shërbime mjekësore që nisnin nga konsultat e specializuara deri te ndërhyrjet kirurgjikale.
    + VENAT VARIKOZE (VARIÇET)

    Rezervo Vizitën

    spitali gjerman vizite