PEDIATRIA

PEDIATRIA

    Popullata pediatrike ofron sfida unike për ofruesit e anestezisë. Anestezistët duhet t’i kushtojnë vëmendje faktorëve të varur nga mosha, sëmundjeve shoqëruese pediatrike dhe zhvillimit psikologjik. Fëmijët kanë kërkesa të ndryshme për anestezi në krahasim me të rriturit dhe një i porsalindur do të ketë kërkesa shumë të ndryshme nga një atlet adoleshent 17-vjeçar. Ka shumë përdorime të anestezisë lokale ose rajonale në mjediset e AJSO-it, duke përfshirë: katerizimin kardiak pediatrik, punksionet lumbare dhe aspirimin e palcës kockore, por pa u kufizuar me kaq.

    Anestezistët tanë jo vetëm që aplikojnë anestezi jashtë sallës së operacionit sipas nevojave specifike, por mund të realizojnë edhe operacionet më të komplikuara të moshës pediatrike me sigurinë më të lartë profesionale dhe aparaturat bashkëkohore.

    Rezervo Vizitën

    spitali gjerman vizite