KARDIOLOGJIA INTERVENUESE

KARDIOLOGJIA INTERVENUESE

    Paketa e zgjeruar e mjeteve të kardiologjisë intervenuese vazhdon të zhvillohet dhe zgjerohet, duke përdorur ndërhyrje të bazuara në kateter për të trajtuar problemet strukturore të zemrës dhe sëmundjen e arterieve koronare.

    Teknikat variojnë gjerësisht, nga ndërhyrja koronare perkutane (PCI) te zëvendësimi perkutan i valvulës aortale apo mitrale transkateterike (TAVR, TMVR) dhe trajtime alternative ndaj riparimit të hapur valvular.

    Anestetikët inhalatorë, intravenozë dhe lokalë me veprim të shkurtër mund të përdoren për rastet e kardiologjisë intervenuese dhe do të ndryshojnë në bazë të preferencës së mjekut dhe nevojave të pacientit. Eshtë e rëndësishme që anestezisti dhe kardiologu intervenues të krijojnë një plan për të lejuar kushte optimale për kardiologun intervenues duke ofruar kujdesin më të sigurt gjatë çdo rasti duke aplikuar AJSO-në.

    Rezervo Vizitën

    spitali gjerman vizite