Dr. Romina Teliti

Mjeke specializante në Kardiologji

Pjesë e rrjetit të ekselencës në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin e Tiranës në periudhën 2013-2019. Nga 2020 e në vazhdim, ka kryer studimet pasuniversitare në Univesitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”, dega  Kardiologji – Sëmundjet e Aparatit Kardiovaskular, me rezultate maksimale.

Profesionalizëm, dedikim dhe pasion i pashembullt në Kardiologji!

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp