Dr. Markelian Koçi

Mjek Mikrobiolog

Dr. Markelian Koçi është Mjek Mikrobiolog me eksperiencë 25 vjeçare në fushën e mikrobiologjisë dhe diagnozave bakteriale dhe virale. Ai ka kryer trajnime në Greqi, Gjermani etj., në fushën e diagnostikës për sëmundjet seksuale të transmetueshme, për identifikimin bakterial dhe përcaktimin respektiv të trajtimit.

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp