Dr. Irena Berati

E diplomuar në obsetrikë gjinekologji që nga viti 1994, Dr. Irena ka një eksperiencë pune gati 30 vjecare në sistemin spitalor e ambulator ,shtetëror e privat. Prej 10 vitesh ofron shërbim ekselent edhe pranë Spitalit Gjerman. Me një pjesëmarrje të gjerë në trajnime e aktivitete kombëtare e ndërkombëtare, doktoresha u ka shërbyer me përkushtim e profesionalizëm shumë grave, që kanë pasur probleme gjinekologjike, dhe shumë nënave që kanë sjellë fëmijën në jetë duke ia besuar shtatëzëninë doktoreshës!