Dr. Evelina Cenalia

Mjeke Otorino-Laringologe

Dr. Evelina është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, Tiranë, si Mjeke e Përgjithshme në vitin 2001 dhe diplomuar si Mjeke Specialiste Otorino-Laringologe në vitin 2007.

Prej 15 vitesh punon si Mjeke Otorino-Laringologe.
Dr. Evelina përcakton diagnozën dhe kryen trajtimin për sëmundjet e hundës, grykës, laringut dhe veshit në fëmijë dhe të rritur. Është mjeke me eksperiencë të gjatë pune si në sektorin publik dhe atë privat.

Dr. Evelina është anëtare e shoqatës mbarëkombëtare të O.R.L.-së.
Ajo është pjesëmarëse në konferenca dhe trajnime kombëtare e ndërkombëtare në fushën e O.R.L.-së ndër vite.

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp