Dr. Ergelto Zekollari

Mjek Ortoped-Traumatolog

Dr. Ergelto Zekollari ka një përvojë disa vjeçare si ortoped-traumatolog. Një kirurg traume me eksperiencë në Shqipëri, me specializime pranë Spitalit Universitar të Traumës dhe me trajnime të shumta ndërkombëtare. Ai kryen te gjithë gamën e interventeve ortopedike dhe ato të traumës, kirurgjinë mini invazive artroskopike, veçanërisht artroskopinë e gjurit.

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp