Dr. Entela Dima

Dermato-Venerologe

Dr. Entela Dhima është e specializuar prej 25 vitesh pranë QSUT, “Nënë Tereza”, në shërbimin e Dermatologjisë. Dr. Dhima kryen trajtim dhe diagnostikim të sëmundjeve të lëkurës dhe anekseve të saj (flokëve e thonjve) për të gjitha grupmoshat. Ka një eksperiencë të gjatë pune në sektorin publik dhe atë privat.

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp