Dr. Bora Troka

Mjeke e Përgjithshme

Dr. Bora Troka ka përfunduar studimet e larta për Mjekësi të Përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Tiranës.

Që prej vitit 2021, është pjesë e Spitalit Gjerman ku ushtron profesionin si Mjeke e Përgjithshme dhe vazhdon te krijojë një eksperiencë të admirueshme profesionale.

Doktoreshë Bora karakterizohet nga pozitiviteti dhe aftësia shumë e mirë dëgjuese, të cilat e bëjnë të lehtë qasjen me pacientët dhe zgjidhjen e problematikave shëndetësore. Përkushtimi i saj për të ndihmuar pacientët dhe dëshira për të ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm janë asete te vyera për spitalin tonë.

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp