Dr. Aurel DEMIRAJ

Mjek Kardiolog

Dr. Aureli është specializuar në ndërhyrjet invazive kardiake, strukturale dhe vaskulare, adulte dhe pediatrike. Me mbi 15 vite eksperiencë dhe mijëra pacientë të trajtuar me sukses.

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp