Dr. Armida HIDA

Mjeke Reumatologe

Dr. Armida Hida është mjeke Reumatologe pranë “German Hospital International”.
Dr. Armida është diplomuar në “Mjekësi dhe Kirurgji” pranë Universitetit “Tor Vergata” në Romë, ku ka mbrojtur dhe licensën për ushtrimin e profesionit. Më pas është specializuar pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë, në Reumatologji dhe Imunologji. Prej vitesh ushtron profesionin e mjekes, si dhe është lektore pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike.

Dr. Armida është anëtare e bordit drejtues të Federatës së Mjekëve në Europë dhe ka marrë pjesë në disa konferenca brenda dhe jashtë vendit.

Start typing to see posts you are looking for.
Na shkruani në WhatsApp