SHËRBIMET TONA

unnamed (2)

KARDIOLOGJI

Shërbimet Kardiologjike janë një nga praktikat më të rëndesishme në Spitalin Gjerman.

unnamed (6)

KARDIO-KIRURGJI

Në Spitalin Gjerman kryhen të gjitha llojet e ndërhyrjeve kardiokirurgjikale per te rritur me teknikat më efikase në ndihmë të shërimit të pacientit.

unnamed (3)

RADIOLOGJI

Imazheria diagnostike ofron saktësi dhe aparaturat më moderne të cilat ndodhen në spitalin tonë.

unnamed (4)

LABORATOR

Ofrohen ekzaminime laboratorike në përputhje me standartin e cilësisë Europiane.

unnamed (7)

AMBULATOR

Për ndjekje hap pas hapi të çdo shqetësimi në lidhje me shëndetin tuaj, stafi jonë është zgjedhja e duhur.

unnamed (5)

URGJENCA

Urgjencë 24 Orë – Shërbim 24 orë në shtatë ditë të javës.

TEL : +355672004282

unnamed

CHECK UP

Në spitalin tonë ofrohen paketa për meshkuj dhe femra në bazë të kërkesave dhe moshës. Na kontaktoni.

unnamed (1)

DIAGNOSTIFIKIM

Për një diagnoze të saktë drejtohuni në Spitalin Gjerman. Ju mirëpresim.