Blogs

MRI Fetale

Egzaminim i zgjedhur per karakterizimin e qarte morfologjik te anomalive kongenitale te evidentuara ne ekografi. Ky egzaminim eshte i pademshem per fetusin dhe per nenen dhe i siguron mjekut obsteter-gjinekolog te dhenat e nevojshme per ecurine e shtatzanise.Egzaminimi u realizua me sukses ne Spitalin Gjerman.