MJEKËT

 • Dr. Verona Beka

  Dr. Verona Beka

  Kardiologji
 • Dr. Blendi Horjeti

  Dr. Blendi Horjeti

  Kardiologji
 • Dr. Diana Dhimitri

  Dr. Diana Dhimitri

  Radiologji
 • Dr. Tefta Shaqiri

  Dr. Tefta Shaqiri

  Laborator
  Work Experience 2009-2012 Shefe e laboratorit dhe drejtuese teknike, LABORATOR SINANI 2 – TIRANE...
 • Dr. Niko Vllaho

  Dr. Niko Vllaho

  Kardiologji
  STUDIMET PARAUNIVERSITARE DHE UNIVERSITARE. 1982 – 1986: Ka përfunduar studimet ne Gjimnazin e Pergjithshëm...
 • Dr. Jacob Zeitani

  Dr. Jacob Zeitani

  Kardiokirurgji
  Postgraduate Fellow- ship Division of Cardiac surgery tor Vergata University , Rome 1993-1995 Resident...

Leave a Comment