Laboratori

ANALIZAT   LABORATORIKE

 

PAKETA STANDARTE  ( CHECK UP PER TE RRITUR):

 • Gjak komplet+formule+eritrosedimenti
 • Glicemi
 • Provat e haparit (bilirubina totale,alt,ast)
 • Lipidograma e fraksionuar
 • Provat renale ( azotemi,kreatinemi)
 • Urina komplet

 

 

PAKETA PER FEMIJE ( CHECK- UP PER FEMIJE ):

 • Gjak komplet+formule+eritrosedimenti
 • Glicemi
 • Provat e haparit (bilirubina totale,alt,ast)
 • Sideremi
 • Urina komplet

 

 

TESTE BIOKIMIKE

 • Glicemi
 • Provat e haparit ( bilirubina totale,bilirubina direkte dhe indirekte , alt,ast)
 • Lipidograma e fraksionuar
 • Provat renale ( azotemi,kreatinemi)
 • Acidi urik
 • Calcemi
 • Sideremi
 • Proteina totale
 • Elektrolitet
 • etj

 

 

KONTROLLI I ANEMISE

 • Gjak komplet+formule+eritrosedimenti
 • Ekzaminim hematologjik
 • Sideremi
 • Ferritin
 • Elektroforeze hemoglobine
 • Acidi folik
 • Vitamina b12

 

 

TESTET HORMONALE

 • Hormonet e tiroides (tsh,t3,ft3,t4,ft4)
 • Anti- tpo
 • Anti- tg
 • Anti-tsi
 • Insulinemia
 • Hormonet e fertilitetit (estradiol,progresteron,prolactine,lh,fsh,testosterone,etj)
 • B-hcg
 • Kortizoli
 • Kortizoli i lire urinar
 • Aldosteroni
 • Aktiviteti i renines plazmatike (pra)

 

 

MARKERAT KARDIAKE

 • Troponin i (TPI)
 • CK-MB
 • CK
 • Pro BNP

 

 

KONTROLLI  I  DIABETIT

 • HbA1c
 • Glicemi esell
 • Glicemi me ngarkese
 • Kurba e glicemise

 

 

TESTE TE  KOAGULIMIT TE GJAKUT

 • Niveli i protrombines (PT, INR)
 • APTT
 • Fibrinogjeni

 

 

TESTE TE PANELEVE ALERGJIKE

 • Paneli i alergjise  inhalatore
 • Paneli i alergjise  ushqimore
 • Paneli pediatrik i alergjise
 • Paneli I dhe med.II

 

 

MARKUESIT TUMORALE

 • Markues tumoral te gjirit  dhe vezoreve
 • Markues tumoral te  prostates
 • Markues tumoral te testikujve
 • Markues tumoral te pulmoneve
 • Markues tumoral te traktit gastro-intestinal

 

 

MARKERA HEPATIKE

 • Hepatiti A,B,C,D,E

 

 

MARKERA INFEKTIVE E VIRUSAL

 • HIV-AIDS
 • VDRL –Sifiliz
 • Gonorrea

 

 

TESTE MIKROBIOLOGJIKE

 • Kulture e sekrecioneve vaginale
 • Strisho vaginale
 • Kulture e sekrecioneve uretrale
 • Urokulture
 • Kulture e sekrecioneve nazale
 • Kulture e likideve pleural dhe perikardial
 • Kulture e feces
 • Ekzaminimi i lekures per myk
 • Ekzaminimi i feces per parazit
 • Ekzaminimi i feces per myk
 • Ekzaminimi i feces per pranine e fibrave elastike
 • Ekzaminimi i feces per pranine e yndyrnave

 

 

Ne ju ofrojme  korrektesi  dhe saktesi te analizave tuaja dhe sherbim 24 ore!

Teknologjia  moderne  me autoanalizatore unike (siemens) ,kontrolli  periodik  dhe  stafi  i  kualifikuar  ju garantojne  siguri ne ekzaminimet tuaja!