Laborator

PAKETA STANDARTE  ( CHECK UP PER TE RRITUR):

 1. Gjak komplet+formule+eritrosedimenti
 2. Glicemi
 3. Provat e haparit (bilirubina totale,alt,ast)
 4. Lipidograma e fraksionuar
 5. Provat renale ( azotemi,kreatinemi)
 6. Urina komplet 

 

TESTE TE  KOAGULIMIT TE GJAKUT

 1. Niveli i protrombines (PT, INR)
 2. APTT
 3. Fibrinogjeni

 

TESTE TE PANELEVE ALERGJIKE

 1. Paneli i alergjise  inhalatore
 2. Paneli i alergjise  ushqimore
 3. Paneli pediatrik i alergjise
 4. Paneli I dhe med.II

MARKUESIT TUMORALE

 1. Markues tumoral te gjirit  dhe vezoreve
 2. Markues tumoral te  prostates
 3. Markues tumoral te testikujve
 4. Markues tumoral te pulmoneve
 5. Markues tumoral te traktit gastro-intestinal

PAKETA PER FEMIJE ( CHECK- UP PER FEMIJE ):

 1. Gjak komplet+formule+eritrosedimenti
 2. Glicemi
 3. Provat e haparit (bilirubina totale,alt,ast)
 4. Sideremi
 5. Urina komplet

 

KONTROLLI I ANEMISE

 1. Gjak komplet+formule+eritrosedimenti
 2. Ekzaminim hematologjik
 3. Sideremi
 4. Ferritin
 5. Elektroforeze hemoglobine
 6. Acidi folik
 7. Vitamina b12

MARKERAT KARDIAKE

 1. Troponin i (TPI)
 2. CK-MB
 3. CK
 4. Pro BNP

 

KONTROLLI  I  DIABETIT

 1. HbA1c
 2. Glicemi esell
 3. Glicemi me ngarkese
 4. Kurba e glicemise

TESTE BIOKIMIKE

 1. Glicemi
 2. Provat e haparit ( bilirubina totale,bilirubina direkte dhe indirekte , alt,ast)
 3. Lipidograma e fraksionuar
 4. Provat renale ( azotemi,kreatinemi)
 5. Acidi urik
 6. Calcemi
 7. Sideremi
 8. Proteina totale
 9. Elektrolitet
 10. etj

TESTET HORMONALE

 1. Hormonet e tiroides (tsh,t3,ft3,t4,ft4)
 2. Anti- tpo
 3. Anti- tg
 4. Anti-tsi
 5. Insulinemia
 6. Hormonet e fertilitetit (estradiol,progresteron,prolactine, lh,fsh,testosterone,etj)
 7. B-hcg
 8. Kortizoli
 9. Kortizoli i lire urinar
 10. Aldosteroni
 11. Aktiviteti i renines plazmatike (pra)

TESTE MIKROBIOLOGJIKE

 1. Kulture e sekrecioneve vaginale
 2. Strisho vaginale
 3. Kulture e sekrecioneve uretrale
 4. Urokulture
 5. Kulture e sekrecioneve nazale
 6. Kulture e likideve pleural dhe perikardial
 7. Kulture e feces
 8. Ekzaminimi i lekures per myk
 9. Ekzaminimi i feces per parazit
 10. Ekzaminimi i feces per myk
 11. Ekzaminimi i feces per pranine e fibrave elastike
 12. Ekzaminimi i feces per pranine e yndyrnave

MARKERA HEPATIKE

 1. Hepatiti A,B,C,D,E

 

MARKERA INFEKTIVE E VIRUSAL

 1. HIV-AIDS
 2. VDRL –Sifiliz
 3. Gonorrea

Ne ju ofrojme korrektesi dhe saktesi te analizave tuaja dhe sherbim 24 ore!

Teknologjia moderne me autoanalizatore unike (siemens) ,kontrolli periodik dhe stafi i kualifikuar ju garantojne siguri ne ekzaminimet tuaja!