[divider customsize=”140″][tblock tag=”h3″ title=”PERSE SPITALIN GJERMAN?” sectext=”Nese ke nje te semure ne shtepi, zere se jane te gjithe ne familje jane te semure. Situata veshtiresohet, vecanerisht ne ato raste kur nje nga njerezit tone me te dashur ka probleme me zemren. Nderhyrjet kirurgjikale ne zemer jane nga me te veshtirat, por ne Spitalin Gjerman keto probleme mund te korigjohen me nderhyrje minimale. Vecantia ne Spitalin Gjerman eshte nderhyrja minimale, kjo do te thote nderhyrje ku nuk hapet toraksi plotesisht, por behen prerje ne madhesine 7deri ne 8 cm, cfare mundeson nje proces sherimi me te shpejte. Pervec kesaj ne Spitalin Gjerman realizohen edhe riparime dhe rikonstruksione te kllapave te zemres. Kjo do te thote qe pacientit nuk i zevendesohen kllapat e zemres, por i riparohen duke mos i zevendesuar me artificale.„ Fal nderhyrjes minimale , pacienti mund te shkoje ne shtepi pas 7 deri ne 10 dite. Jeta normale mund te rifillohet pas operacionit te zemres mbas 6 deri ne 8 jave. Por shetitjet ne ajer te paster mund te fillojne qe pas 5 deri 6 ditesh.” SPITALI GJERMAN nuk eshte vetem nje emer, ne ofrojme mjeksine dhe cilesine gjermane per te gjithe pacientet tane.”][divider customsize=”55″]
[fblock type=”alter” title=”Shërbimi i urgjences” icon=”fa-ambulance”]Sherbimi i urgjences 24 ore ne 24 ne dispozicionin tuaj..[/fblock][divider customsize=”55″][fblock type=”alter” title=”24/7 SUPORT” icon=”fa-phone”]Kontaktin me ne mund ta keni te vazhdueshem.[/fblock]
[fblock type=”alter” title=”Mjekë të kualifikuar” icon=”fa-heart”]Prane nesh gjeni doktoret me te kualifikuar shqiptare dhe te huaj..[/fblock][divider customsize=”55″][fblock type=”alter” title=”Takim Online” icon=”fa-file-text-o”]Prenotoni online takimin tuaj te radhes.[/fblock]
[divider customsize=”117″]
[divider customsize=”140″]

  appoinmentLër një takim

  Send Email Notification

  [regimage image=”63″ alt=”altetxt”]
  [sblock title=”Kardiologji” photo=”835″ icon=”fa-stethoscope”]Shendeti i zemres tuaj eshte shume i rendesishem
  Lexo me shume[/sblock]
  [sblock title=”Kardiokirurgji” photo=”834″ icon=”fa-heartbeat”] Lexo me shume [/sblock]
  [sblock title=”Ambulator” photo=”833″ icon=”fa-medkit”]Sherbimet ambulatore prane nesh
  Lexo me shume [/sblock]
  [sblock title=”Radiologjia” photo=”837″ icon=”fa-wheelchair”]Ekzaminime radiologjike ne ndihme te cdo diagnoze.
  Lexo me shume [/sblock]
  [sblock family=”el” title=”Laborator” photo=”836″ icon=”icon_genius”]Analizat tuaj ne vendin e sigurte.
  Lexo me shume [/sblock]
  [sblock title=”Urgjenca” photo=”838″ icon=”fa-hand-o-left”]Urgjenca me sherbim 24 ore
  Lexo me shume [/sblock]
  [tblock tag=”h3″ pos=”text-center” title=”Stafi ynë” sectext=”Njihuni me mire me mjeket tane.”][divider customsize=”45″][carousel nav=”false” speed=”4000″][caritem][teammember name=”Dr.Tefta Shaqiri” position=”Shefe Laboratori” photo=”770″ ]Shiko të plotë[/caritem][caritem][teammember name=”Dr.Jacob Zeitani” position=”Kardio-Kirurg” photo=”775″ ]Shiko të plotë[/caritem][caritem][teammember name=”Dr. Niko Vllaho” position=”Mjek Kardiolog” photo=”857″ ]Shiko të plotë[/caritem][/carousel][button type=”btn-border” ipos=”iconright” link=”https://spitaligjerman.com/our-team/” icon=”fa-plus” class=”butoni-home-all”]Shiko te gjithe[/button][divider]
  [fullbg scrollspeed=”0.1″ notopborder=”notopborder” nobottomborder=”nobottomborder” bgimage=”143″ class=”counter-section”]
  [tblock type=”tblock-alter” tag=”h4″ color=”color-white” title=”Paciente te kenaqur”][divider customsize=”20″][lead color=”color-white”]Jemi ketu vetem prej me shume se 50.000 pacienteve te cileve ju kemi sherbyer.[/lead][divider customsize=”15″][button color=”btn-white” size=”btn-lg” link=”https://www.facebook.com/german.hospital.9/” icon=”fa-thumbs-o-up”]Bashkohu me ne[/button]
  [counter color=”color-white” title=”Paciente te kenaqur” count=”20,000″ icon=”fa-user”][counter color=”color-white” title=”Certifikime” count=”34″ icon=”fa-trophy”][counter color=”color-white” title=”Staf i kualifikuar” count=”98″ icon=”fa-heart”]
  [/fullbg]
  [divider customsize=”130″]
  [tblock tag=”h3″ title=”EVENTE”]
  [list_posts anim=”bounce” limit=”4″ category=”21″]

  Se Shpejti…