Maksim Llambro

Dr. Maksim Llambro

Kardiolog

^C5B4F0C72DFF6418DF2AC7BC49C1355346363042B9784FEA96^pimgpsh_fullsize_distr

Professional Journey

Work Experience

  • 2010 Spitali Valduce – Como Kardiolog – Hemodinamist Përgjegjës për laboratorin e Hemodinamikës
  • 2008-2010 Spitali Moriggia-Pelascini, Italia Hospital, Gravedona (Co) Kardiolog
  • 2005-2008 Qendra Spitalore Sant’Anna, Como Kardiolog hemodinamist
  • 2003-2005 Universiteti i Milanos Istituti Galeazzi – Milano
  • 1999-2002 Istituti klinik Sant’Ambrogio- Rr. Faravelli 16 – Milano Mjek kardiolog në Departamientin e Kardiokururgjisë dhe titullar i Reanimacionit.
  • 1998 – 1999 Spitali Sant’Anna (Como) Mjek specializant në Departamentin e Kardiologjisë

Education and Training

  • Universiteti i Milanos Specializim në Kardiologji me pikë 70/70 dhe lavdërim
  • Universiteti i Torinos Diplomim në Mjekësi dhe Kirurgji me pikë 110/110