Shërbime Mjekësore

[fullbg scrollspeed=”0.1″ notopborder=”notopborder” nobottomborder=”nobottomborder” class=”message-borad” custompadding=”80″]
[tblock type=”tblock-alter” tag=”h5″ color=”color-white” title=”RASTE EMERGJENTE” sectext=”Urgjenca e Spitalit Gjerman eshte 24 ore ne dispozicion te pacientit, dhe jep pergjigjen me efikase ne kohen e duhur per cdo komplikacion te zemres.”][divider customsize=”25″][button type=”btn-border” color=”btn-white” ipos=”iconright” link=”#” icon=”fa-caret-right”]Me shume[/button]
[tblock type=”tblock-alter” tag=”h5″ color=”color-white” title=”PACIENTI” sectext=”Pacienti dhe shendeti i tij eshte kryefjala ne Spitalin Gjerman.”][divider customsize=”25″][button type=”btn-border” color=”btn-white” ipos=”iconright” link=”#” icon=”fa-caret-right”]More Details[/button]
[tblock type=”tblock-alter” tag=”h5″ title=”ORARET” class=”opening-hours” tcuscolor=”#ffffff”][ophour][ophouritem hour=”24 ore”]Urgjenca[/ophouritem][ophouritem hour=”8.00 – 20.00″]E Hena – E Premte[/ophouritem][ophouritem hour=”8.00 – 13.00″]E Shtune – E Diel[/ophouritem][/ophour]
[tblock type=”tblock-alter” tag=”h5″ title=”VIZITAT DHE DOKTORET” sectext=”Per te bere viziten, rikontrollin ose analizat tuaja diagnostikuese kontaktoni dhe lini nje takim.” tcuscolor=”#ffffff”][divider customsize=”25″][button type=”btn-border” ipos=”iconright” link=”#” icon=”fa-caret-right”]Me shume[/button]
[/fullbg]

Cfare bejme me mire

Cfare sherbimesh mund te gjeni prane nesh

[regimage image=”63″ alt=”altetxt”]
[sblock title=”Kardiologji” photo=”64″ icon=”fa-stethoscope”]Shendeti i zemres tuaj eshte shume i rendesishem
Lexo me shume[/sblock]
[sblock title=”Kardiokirurgji” photo=”64″ icon=”fa-heartbeat”]Nderhyrje nga me te specializuarat.
Lexo me shume [/sblock]
[sblock title=”Check up” photo=”64″ icon=”fa-user-md”]Paketat Check Up te personalizuara per moshe dhe gjini

Lexo me shume [/sblock]

[sblock title=”Ambulator” photo=”64″ icon=”fa-medkit”]Sherbimet ambulatore prane nesh
Lexo me shume [/sblock]
[sblock title=”Urgjenca” photo=”64″ icon=”fa-hand-o-left”]Urgjenca me sherbim 24 ore
Lexo me shume [/sblock]
[sblock title=”Radiologjia” photo=”64″ icon=”fa-wheelchair”]Ekzaminime radiologjike ne ndihme te cdo diagnoze.
Lexo me shume [/sblock]
[sblock family=”el” title=”Laborator” photo=”64″ icon=”icon_genius”]Analizat tuaj ne vendin e sigurte.
Lexo me shume [/sblock]
[sblock title=”Diagnostikim” photo=”64″ icon=”fa-desktop”]Departamentet tane nisin me diagnostikimin.
Lexo me shume [/sblock]
[divider customsize=”140″][tblock tag=”h3″ title=”Spitali Gjerman Ofron:”][divider customsize=”55″]
[fblock type=”alter” title=”Shërbimi i urgjences” icon=”fa-ambulance”]Sherbimi i urgjences 24 ore ne 24 ne dispozicionin tuaj.[/fblock][divider customsize=”55″][fblock type=”alter” title=”24/7 SUPORT” icon=”fa-phone”]Kontaktin me ne mund ta keni te vazhdueshem.[/fblock]
[fblock type=”alter” title=”Mjektë të kualifikuar” icon=”fa-heart”]Prane nesh gjeni doktoret me te kualifikuar shqiptare dhe te huaj.[/fblock][divider customsize=”55″][fblock type=”alter” title=”Takim Online” icon=”fa-file-text-o”]Prenotoni online takimin tuaj te radhes.[/fblock]
[divider customsize=”117″]
[divider customsize=”140″]

    appoinmentLër një takim

    Send Email Notification