VENDODHJA

Rr.Nikolla Lena(kryqezimi me rr.Kavajes), Tirane

+355672004282

Telefono ne cdo moment 24/7

+355675004282

Telefono ne cdo moment 24/7

Kontrolli i gjirit

Cfare duhet te dini per kancerin e gjirit?

Kanceri i gjirit eshte nje nga llojet me te shpeshta te kancereve tek grate, sidomos tek ato mbi 35 vjec. Cdo vit rreth 185.000 gra ne Evrope preken nga kanceri i gjirit dhe rreth 44.000 vdesin per shkak te kesaj semundjeje.  Sipas Organizates Boterore te Shendetesise, ne cdo 9 gra, njera do te semuret prej […]

Çfare duhet te mbaje mend nje femer?

Nese je 20-39 vjece: Bej Vetekontroll te gjinjve cdo muaj Bej Kontroll te gjinjve tek mjeku cdo tre vjet Bej Ekografi te gjinjve Nese je 40-49 vjece: Bej Vetekontroll te gjinjve cdo muaj Bej Kontroll te gjinjve tek mjeku cdo tre vjet Bej Mamografi cdo 1-2 vjet, Nese je mbi 50 vjece: Bej Vetekontroll te […]