VENDODHJA

Rr.Nikolla Lena(kryqezimi me rr.Kavajes), Tirane

+355672004282

Telefono ne cdo moment 24/7

+355675004282

Telefono ne cdo moment 24/7

Kardiokirurgji

Ataku i Zemres ose Infarkti i Miokardit

Ataku i Zemres ose Infarkti i Miokardit, eshte nje dem permanent i muskulit te zemres. “Mio” do te thote muskul, “Kardio” i referohet zemres, dhe “Infarkt” do te thote vdekje e indit si pasoje e mungeses se furnizimit me gjak. Çfare ndodh gjate infarktit te miokardit?  Muskuli i zemres kerkon gjithnje nje furnizim konstant me […]

Departamenti kirurgjise kardiake

Departamenti kirurgjise kardiake ne Spitalin Gjerman nen drejtimin e kardiokirurgut Prof. Jacob Zeitani , kryhen te gjitha llojet e nderhyrjeve kardiokirurgjikale per te rritur, kjo do te thote se te gjitha semundjet e zemres te fituara apo te lindura te pacientet mund te trajtohen me nderhyrje kirurgjikale ne spitalin tone. Procedurat kirurgjikale me te zakonshme […]

Procedura e koronarografis nepermjet dores

Mjeket specialist te Spitalit Gjerman nen drejtimin e Dr. Maksim Llambro , realizoin proceduren e koronarografis nepermjet dores. Procedure e cila sjell lehtesira te medha per pacientin ne krahasim me proceduren e vjeter nga kemba. Pacienti mund te dali brenda dites nga spitali. Keto jane metoda moderne trajtimi, te cilat aktualisht realizohen  ne Spitalin Gjerman.

Trajtimi perkutan i koarktacionit te aortes

Koarktacioni i aortes eshte nje ngushtim i pjeses fillestare te aortes torakale.Eshte semundje e lindur e cila trajtohet me menyren kirurgjikale dhe stentimin. Trajtimi perkutan me stent ne femijet mbi 30 kg dhe te rriturrit shmang rreziqet dhe komplikacionet serioze qe hasen gjate interventit kirurgjikal. Procedura u krye me sukses te plote ne pacientin A.E. […]