Rreth Nesh

[divider customsize=”110″][tblock tag=”h3″ pos=”text-center” title=”Kush jemi” sectext=”Spitali Gjerman eshte qendra e vetme e vertete per zemren ne te gjithe rajonin e Ballkanit e cila siguron trajtim te plote kardiak qe nga diagnostikimi deri te trajtimi dhe me pas ndjekja. Dhe kjo eshte per 24 ore ne 24. Spitali Gjerman nuk eshte vetem nje emer, por per te gjithe stafin dhe investitoret eshte nje filozofi. Te gjitha pajisjet jane gjermane. Kjo do te thote se praktikohet mjekesi bashkohore si cdo spital ne Gjermani sipas direktivave nderkombetare. Departamentet bashkepunojne me njera-tjeter ne nje menyre qe te arrihet trajtimi dhe kujdesi me i mire per pacientet . Dhe dicka tjeter shume e rendesishme eshte qe edhe ana financiare zbatohet si ne Gjermani, ka cmime fikse per procedurat, pa kosto te metejshme apo te fshehta per pacientet dhe familjet e tyre.”][divider type=”line” customsize=”15″][regimage alignment=”aligncenter” image=”120″ alt=”alt”]
[fullbg scrollspeed=”0.1″ notopborder=”notopborder” nobottomborder=”nobottomborder” bgcolor=”#f5f6f7″ class=”service-section2″]
[divider customsize=”140″][tblock tag=”h3″ title=”Perse Spitalin Gjerman?” sectext=”Nese ke nje te semure ne shtepi, zere se jane te gjithe ne familje jane te semure. Situata veshtiresohet, vecanerisht ne ato raste kur nje nga njerezit tone me te dashur ka probleme me zemren. Nderhyrjet kirurgjikale ne zemer jane nga me te veshtirat, por ne Spitalin Gjerman keto probleme mund te korigjohen me nderhyrje minimale. Vecantia ne Spitalin Gjerman eshte nderhyrja minimale, kjo do te thote nderhyrje ku nuk hapet toraksi plotesisht, por behen prerje ne madhesine 7deri ne 8 cm, cfare mundeson nje proces sherimi me te shpejte. Pervec kesaj ne Spitalin Gjerman realizohen edhe riparime dhe rikonstruksione te kllapave te zemres. Kjo do te thote qe pacientit nuk i zevendesohen kllapat e zemres, por i riparohen duke mos i zevendesuar me artificale.„ Fal nderhyrjes minimale , pacienti mund te shkoje ne shtepi pas 7 deri ne 10 dite. Jeta normale mund te rifillohet pas operacionit te zemres mbas 6 deri ne 8 jave. Por shetitjet ne ajer te paster mund te fillojne qe pas 5 deri 6 ditesh.” SPITALI GJERMAN nuk eshte vetem nje emer, ne ofrojme mjeksine dhe cilesine gjermane per te gjithe pacientet tane.”][divider customsize=”55″]
[fblock type=”alter” title=”Shërbimi i urgjences” icon=”fa-ambulance”]Sherbimi i urgjences 24 ore ne 24 ne dispozicionin tuaj.[/fblock][divider customsize=”55″][fblock type=”alter” title=”24/7 Support” icon=”fa-phone”]Kontaktin me ne mund ta keni te vazhdueshem.[/fblock][divider customsize=”117″]
[fblock type=”alter” title=”Doktore te kualifikuar” icon=”fa-heart”]Prane nesh gjeni doktoret me te kualifikuar shqiptare dhe te huaj.[/fblock][divider customsize=”55″][fblock type=”alter” title=”Takim online” icon=”fa-file-text-o”]Prenotoni online takimin tuaj te radhes.[/fblock][divider customsize=”117″]

    appoinmentLër një takim

    Send Email Notification

    [divider customsize=”117″]
    [/fullbg]
    [tblock tag=”h3″ pos=”text-center” title=”Njihni doktoret tane!” sectext=”Njihuni me ata qe do perkujdesen per shendetin tuaj tek ne.”][divider customsize=”45″][carousel nav=”false” pag=”false” speed=”4000″][caritem][teammember name=”Dr.Tefta Shaqiri” position=”Shefe Laboratori” photo=”770″ ]Shiko të plotë[/caritem][caritem][teammember name=”Dr.Jacob Zeitani” position=”Kardio-Kirurg” photo=”775″ ]Shiko të plotë[/caritem][/carousel][divider customsize=”35″][button type=”btn-border” ipos=”iconright” link=”#” icon=”fa-plus”]View All Doctors[/button]