VENDODHJA

Rr.Nikolla Lena(kryqezimi me rr.Kavajes), Tirane

+355672004282

Telefono ne cdo moment 24/7

+355675004282

Telefono ne cdo moment 24/7

Daily Archives: October 26, 2016

Proçedura jo-kirurgjikale “Rashkind” tek një bebe e sapolindur

Ekipi i specializuar dhe me përvojë ndërkombëtare i kardiopediatërve dhe kardioanestezistëve të Spitalit Gjerman në Tiranë, realizoi me sukses të plotë dhe për herë të dytë në Shqipëri (1 vit më parë është realizuar në QSUT) proçedurën jo-kirurgjikale “Balloon Atrial Septostomy (Rashkind)” tek një bebe e sapolindur (neonat – 3 ditësh), që vuante nga një […]