VENDODHJA

Rr.Nikolla Lena(kryqezimi me rr.Kavajes), Tirane

+355672004282

Telefono ne cdo moment 24/7

+355675004282

Telefono ne cdo moment 24/7

Daily Archives: October 12, 2016

Embolizimi i Arteries Uterine

PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI – TRAJTIM MODERN DHE PA NDËRHYRJE KIRURGJIKALE I TUMOREVE NË MITËR (FIBROMAVE) EMBOLIZIMI I ARTERIES UTERINE VJEN ME TEKNIKAT MË TË AVANCUARA TË TRAJTIMIT PRANË SPITALIT GJERMAN Fibromat uterine, të cilat në vetvete janë rritje jo-kanceroze në uterus (mitër), deri më sot janë trajtuar në Shqipëri me ndërhyrje kirurgjikale, […]