VENDODHJA

Rr.Nikolla Lena(kryqezimi me rr.Kavajes), Tirane

(0) 67-2004282

Telefono ne cdo moment 24/7

Daily Archives: March 4, 2016

Mbyllja e D.Botally

Korrigjimi i Defekteve Kongenitale pa nderhyrje kirurgjikale. Mbyllja e D.Botally ne Spitalin Gjerman . Procedura u krye me sukses te plote  prane salles se hemodinamikes se Spitalit Gjerman nga nje ekip i specializuar nen drejtimin e Dr. M. Llambro.

MRI Fetale

Egzaminim i zgjedhur per karakterizimin e qarte morfologjik te anomalive kongenitale te evidentuara ne ekografi. Ky egzaminim eshte i pademshem per fetusin dhe per nenen dhe i siguron mjekut obsteter-gjinekolog te dhenat e nevojshme per ecurine e shtatzanise.Egzaminimi u realizua me sukses ne Spitalin Gjerman.

Departamenti kirurgjise kardiake

Departamenti kirurgjise kardiake ne Spitalin Gjerman nen drejtimin e kardiokirurgut Prof. Jacob Zeitani , kryhen te gjitha llojet e nderhyrjeve kardiokirurgjikale per te rritur, kjo do te thote se te gjitha semundjet e zemres te fituara apo te lindura te pacientet mund te trajtohen me nderhyrje kirurgjikale ne spitalin tone. Procedurat kirurgjikale me te zakonshme […]

Procedura e koronarografis nepermjet dores

Mjeket specialist te Spitalit Gjerman nen drejtimin e Dr. Maksim Llambro , realizoin proceduren e koronarografis nepermjet dores. Procedure e cila sjell lehtesira te medha per pacientin ne krahasim me proceduren e vjeter nga kemba. Pacienti mund te dali brenda dites nga spitali. Keto jane metoda moderne trajtimi, te cilat aktualisht realizohen  ne Spitalin Gjerman.

Trajtimi perkutan i koarktacionit te aortes

Koarktacioni i aortes eshte nje ngushtim i pjeses fillestare te aortes torakale.Eshte semundje e lindur e cila trajtohet me menyren kirurgjikale dhe stentimin. Trajtimi perkutan me stent ne femijet mbi 30 kg dhe te rriturrit shmang rreziqet dhe komplikacionet serioze qe hasen gjate interventit kirurgjikal. Procedura u krye me sukses te plote ne pacientin A.E. […]