Ambjente nga Spitali Gjerman 1 Ambjente nga Spitali Gjerman 2 Ambjente nga Spitali Gjerman 3
     

Kush jemi Ne? (Prezantim i Spitalit Gjerman)

Spitali Gjerman eshte qendra e vetme e vertete per zemren ne te gjithe rajonin e Ballkanit e cila siguron trajtim te plote kardiak qe nga diagnostikimi deri te trajtimi dhe me pas ndjekja. Dhe kjo eshte per 24 ore ne 24. Spitali Gjerman nuk eshte vetem nje emer, por per te   gjithe punonjesit tane dhe investitoret eshte nje filozofi. Te gjitha pajisjet jane gjermane. Kjo do te thote se praktikojme mjekesi bashkohore si cdo spital ne Gjermani sipas direktivave nderkombetare.

Video nga Spitali